Agenda

Laden Evenementen

« Alle evenementen

Zelfcompassie voor zorgpofessionals

31 mei 2021 | 19:00 - 5 juli 2021 | 20:00

- €225

Korte maar krachtige online training van 6 bijeenkomsten.

Start Maandagavond 31 mei van 19.00 tot 20.00
Alle data: 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni en 5 juli.
Bij de Nederlandstalige training ontvang je het boek ‘Hart voor de Dokter, werken met zelfcompassie’

Meld je hier aan voor de Nederlandstalige training

Start Tuesday 1 juni van 16.00 tot 17.00 CET | 7.oo am – 8.00 am PST | 2.00 pm – 3.00 pm UTC
Alle data: June: 1, 8, 15, 22 en 29, July: 6
(Let op: deze training is internationaal en Engelstalig).

More information and sign up

De training week bij week:

Week 1: Wat is zelfcompassie
Introductie: Wat is Zelfcompassie? Misvattingen en onderzoek over zelfcompassie

Week 2: Oefenen met zelfcompassie
De fysiologie van zelfcompassie. Zelfcompassie pauze. Wat is backdraft? Mindful momenten creëren.

Week 3: Ontdekken van je zelfcompassievolle stem
Zelfkritiek en veiligheid. Jezelf motiveren met compassie.

Week 4: Zelfcompassie en veerkracht
Omgaan met moeilijke gevoelens.

Week 5: Zelfcompassie en burn-out
Stress en burnout. Zorgen voor jezelf terwijl je zorgt voor de ander.

Week 6: Wat is voor jou belangrijk?
Kernwaarden voor zorgverleners. Voluit leven.

Gegevens

Begin:
31 mei 2021 | 19:00
Einde:
5 juli 2021 | 20:00
Kosten:
€225
Site:
https://centrumvoormindfulness.nl/in-de-gezondheidszorg/mindful-zelf-compassie-training-speciaal-voor-zorgprofessionals

Overige informatie

Language
Nederlands

Locatie

Online training

Gegevens

Begin:
31 mei 2021 | 19:00
Einde:
5 juli 2021 | 20:00
Kosten:
€225
Site:
https://centrumvoormindfulness.nl/in-de-gezondheidszorg/mindful-zelf-compassie-training-speciaal-voor-zorgprofessionals

Overige informatie

Language
Nederlands

Locatie

Online training