“Life is what happens to you while you are busy making other plans!”

– John Lennon –

“Life is what happens to you while you are busy making other plans!”

– John Lennon –

Gratis zitmeditatie

Beluister hier direct de gratis zitmeditatie van 20 minuten. Ook kun je deze meditatie downloaden.

Wil jij graag:

Dat kan! Je hoeft alleen maar op de button te klikken!

Ik geef je gratis toegang tot mijn meditatie-pagina. Hier vind je alle meditaties die bij de mindfulness en zelfcompassie training horen en ook nog vervolgmeditaties. Ik plaats regelmatig nieuwe meditaties. Je kunt de meditaties downloaden maar ook direct afspelen. En ben je je downloads kwijt dan kun je deze gewoon weer opnieuw terug vinden en downloaden via deze site.

Let op!

Weet dat de meeste meditaties echt passen binnen de trainings-setting en soms meer uitleg en training vragen. De meeste meditaties zijn dus geschikt voor mensen die een mindfulness of zelfcompassie training volgen of gevolgd hebben.

Meditaties die geschikt zijn voor beginners zijn:

Liever een app op je smartphone?

Vind jij een app via je smartphone fijner? Veel van mijn meditaties kan je ook beluisteren via je smartphone middels een app.

Insight Timer

Via meditaties kun je mij vinden door mijn naam in te tikken op de zoekbalk. Zo sla je mijn meditaties op in je favorieten. Als je mij daar volgt ben je ook gelijk op de hoogte van iedere nieuwe meditatie die online komt.

Sound Cloud

Ook hier vind je al mijn mediaties. Je kunt mij daar toevoegen aan je favorieten. Zo heb je toegang tot al mijn meditaties!