Agenda

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Center for Mindful Self-Compassion

https://centerformsc.org

augustus 2021

Zelfcompassie voor zorgpofessionals

26 augustus 2021 | 16:00 - 30 september 2021 | 17:00
$295

Korte maar krachtige online training van 6 bijeenkomsten. Start Thursday 26th of August 16.00 tot 17.00 CET | 7.oo am - 8.00 am PST | 2.00 pm - 3.00 pm UTC Alle data:  August 26, September 2, 9, 16, 23, 30 (Let op: deze training is internationaal en Engelstalig, this is an international course in English). More information and sign up De training week bij week: Week 1: Wat is zelfcompassie Introductie: Wat is Zelfcompassie? Misvattingen en onderzoek over zelfcompassie…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen