“You can’t stop the waves, but you can learn to surf!”

“You can’t stop the waves, but you can learn to surf!”

Wil jij graag met mindfulness aan de slag, omdat:

Maar:

Doe mee met de Mindfulness Training Online

Je volgt de training gewoon thuis, op je eigen tijd. Je bent niet afhankelijk van groepsbijeenkomsten.

Op deze manier wil ik je de gelegenheid geven om toch de mindfulness training te volgen als je, om wat voor reden dan ook,  niet kunt deelnemen aan groepsbijeenkomsten. De kracht van mindfulness biedt ons stabiliteit, rust en wijsheid. Iets dat we altijd goed kunnen gebruiken.  

Dan heb ik nu de oplossing voor jou!

Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om tijd vrij te maken voor mindfulness! Maar ook omdat ik weet hoe veel meer rust, energie en plezier mindfulness je kan brengen! 

Ik heb al mijn kennis en ervaring als docent en mindfulness trainer ingezet om een online programma te maken waarbij ik je tegelijkertijd ook begeleid. Zodat jij, ondanks je drukke agenda, tóch gewoon kan beginnen. 

Gewoon lekker thuis. Je hoeft je deur er niet voor uit!

Ook jij kunt uit de val stappen van te hard werken, teveel piekeren en te weinig tijd! Zodat je:

Hoe ziet dat eruit?

Wat levert het je op?

Ik wil meedoen! En nu?

Wat kost het en wanneer starten we?

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je dezelfde dag de eerste les in je mailbox. Je hebt dan de hele week de tijd hebt om alle leerstof uit die les toe te passen.

Iedere week ontvang je een les in je mail voor de komende week. Acht weken lang.

De prijs voor deze 8 weekse training, inclusief al het cursusmateriaal  is gezien de uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons bevinden nu tijdelijk verlaagd.

Ik wil graag iedereen de kans geven om gebruik te maken van de kracht van mindfulness. De beoefening van mindfulness en (zelf)compassie geeft juist stabiliteit, rust en wijsheid om met deze bijzondere omstandigheden om te gaan.

De prijs van deze training is 250 euro. (Let wel, bij deze training wordt veel zelfstandigheid van je gevraagd. Er zijn geen groepsbijeenkomsten en je volgt het programma op je eigen tijd). 

Wat heb je nodig?